IMC
0 VAROR | 0 SEK I VARUKORGEN
GÅ TILL KASSAN
0 FAVORITER
SE FAVORITER
Sverige Danmark England
Formverktyg
pil FORMSTÄLL
pil P-MATERIAL
pil UTSTÖTARE
pil KOMPONENTER
pil HYDRAULIK / TRYCKLUFT
pil KYLNING / TEMPERERING
pil VARMKANALER
pil EL-KOMPONENTER

Om oss

 

IMC AB

IMC Injection Moulding Components AB har genom de gångna åren växt till en stark servicepartner inom formverktygs och plastindustrin.

Vår affärsidé är att leverera produkter med hög kvalitet till rimliga priser och bästa service. Genom att noga välja ut de leverantörer som kan förse oss med den bästa kvalitet och bra pris kan vi garantera att vi alltid håller en hög standard. Trots vår ambition om bästa priser på marknaden går dock alltid kvalitet och service före pris.

Företaget etablerades i Skara år 2000 och drivs av Joakim Rosberg. Vi startade med fokus på varmkanaler från Schweiziska Unitemp och Tyska Heitec, försäljningen av dessa produkter gick bra och under år 2002 fattades beslut om att utöka sortimentet med fortsatt fokus på komponenter för formverktyg och tillhörande utrustning.

Efter introduktionen av formställ och standardkomponenter i det egna märket IMC gick expansionen snabbt framåt och utöver vår Skaninaviska marknad har vi nu börjat bygga ett nät av försäljningsagentuer runt om i Europa. Några av dessa säljagenturer återfinns i bland annat Tyskland, Portugal och Finland.